Thursday, February 24, 2011

::One week kat hOspital selayang::

hai2,ketemu lagi kita diblog sy.lme gakla tingglkan blog sy!hahaa..ape cer kwn2 ku di HOSPITAL TAMPIN,BANTING,KUALA NERANG??harap kowang enjoy ek.bukan nak enjoy je tpi belajar.
cter aku kat selayang??wlupon kitewong ber4 je bekerja tpi hapy.dpt lak CI yg sporting,madam MAIMON,mmg terbekla..hahaaa...penat ooo kje ber4 nie!kadang2 tension+bengang gakla.
lagi2 dpt wad 9D,adoiii dah lme xkeje kat wad laki.hahaaa..mcm2 ragam ade kje kat wad laki.geng aku spe??mestila gler2 pnye owg.YAM,ANGAH POIT satu2nya hero kat geng aku dan lagi sorang ARINA.haaa cye x aku dah kurus sejak dok selayang nie!makan pon xselera lorrhh...hahaaaa..
lawak pon ader tpi kowng kne trima kenyataan k.
xthu la knpe maybe sbb keje kOt.yela keje ber4 je,semua kje nak wat.
umah kat selayang point mmg la  best tpi ade gak kekurangannya.kwn umah pon ok gakla!!hurrmm,,
nak ckp lebih2 no comment lohh..tiap2 ptg g swimming kat pool,huhu.tu pon klu xpenat dan klu rajin turun.!!setakat nie blom dpt cross lagi,maybe next week ade kot.untuk MY BFF ZAZU.miss u laa!
mmuaaahh tok ko kat sne.jage dri bek2 kat sne k.
k la setakat nie je aku dpt tulis,nie pon bru lek kje tros g on9 kat cc ditemani oleh effa kapoor dan yam.
bye kwn2.akan dtg sy pOst lagi k.muuaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
lOve u,,,,asaalamualaikum...

2 comments:

  1. jgn luper edegen kiter mandi same2 ya kt kolam uh!!=)hahaha

    ReplyDelete